Als je een Facebook pagina hebt, zul je deze melding vast een keer zijn tegengekomen: Facebook pagina heeft 2 nieuwe weergaven. Waarbij de melding jouw Facebook pagina weergeeft en mogelijk een ander aantal weergaven. Maar wat betekent de melding nieuwe weergaven op mijn pagina nu eigenlijk?

facebook nieuwe weergave

De melding “Facebook pagina heeft nieuwe weergaven” komt in Facebook onder de notificaties met nieuwe weergaven te staan. De melding krijg je als iemand jouw Facebook pagina heeft bezocht. Het aantal weergaven in de melding geeft aan hoeveel bezoeken jouw pagina heeft ontvangen. De melding “Facebook paginanaam heeft 2 nieuwe weergaven” betekent dus dat jouw Facebook pagina 2 nieuwe bezoeken heeft ontvangen. Het hoeven niet per se 2 nieuwe bezoekers te zijn maar het kan ook 1 bezoeker zijn die jouw pagina 2 keer heeft bezocht.

Is het te achterhalen wie mijn Facebook pagina bezocht heeft?

Nee. Het is helaas niet één op één naar aanleiding van deze melding te achterhalen wie jouw pagina bezocht heeft. Een indicatie kan zijn dat je kijkt naar de laatste likes die je op je pagina ontvangen hebt. Dit kan betekenen dat deze persoon jouw pagina bezocht heeft maar dat hoeft niet.

Over Yadi

Yadi Websolutions maakt websites voor bedrijven in en rondom Amsterdam. Op de pagina website laten maken Amsterdam vindt u meer informatie over onze dienstverlening.

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!