SEO website

Het overgrote deel van de zoekers in Google kijkt niet verder dan de 1e pagina van de zoekresultaten. Hoe hoger een website in Google staat, hoe meer bezoekers de website kan verwachten. Een SEO geoptimaliseerde website en een goed uitgevoerde Internet Marketing strategie zorgt er voor dat de website meer bezoekers ontvangt, meer bezoekers in klanten omzet en uiteindelijk er voor zorgt dat je onderneming groeit.

 

google zoekresultaat

 

Google loves WordPress websites

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van zoekmachinevriendelijke websites. Onze websites bouwen wij in WordPress wat standaard al zeer goed door Google gevonden wordt. Door gebruik te maken van de laatste technieken zoals responsive website design en diverse aanpassingen aan de website, zorgen wij er voor dat onze website technisch geoptimaliseerd zijn voor Google. De basis voor een succesvolle website is hier mee gelegd.

Na het leggen van de basis is het aan de klant om (in samenwerking) een goede strategie te bepalen en er voor te zorgen dat de website inhoud geschreven wordt. SEO stopt namelijk niet bij een technisch goede website maar is een continue proces van nieuwe content toevoegen en blijven optimaliseren en promoten van de website. Via het gebruikservriendelijk beheerssyteem van WordPress is het voor onze klanten heel makkelijk om de website up-to-date te houden en om te zien of de SEO werkzaamheden goed uitgevoerd zijn.

seo website analyse

SEO website pagina analyse

 

SEO instellingen via WordPress beheersysteem

Via het beheersysteem is het zeer makkelijk om wijzigingen door te voeren. Voor de SEO werkzaamheden is onderstaande functionaliteit beschikbaar:

  • Instellen pagina url
  • Instellen pagina headings
  • Toevoegen en optimaliseren afbeeldingen
  • Instellen pagina titel en metatag description
  • SEO analyse en hints

SEO zelf doen of uitbesteden?

Er zijn klanten die het fijn vinden om alle SEO werkzaamheden aan de website zelf uit te voeren terwijl andere klanten het liever laten doen. Wij bedienen beide klanten! Mocht je het liever willen uitbesteden dan hebben wij verschillende SEO pakketten in ons assortiment.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over SEO websites.

Offerte aanvragen

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!