Website laten maken Amsterdam

Website laten maken in Amsterdam? Speciaal voor bedrijven in en om Amsterdam bouwen wij professionele websites. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google zodat jouw klanten jouw bedrijf kunnen vinden en de websites werken op alle apparaten. Voor een website laten maken zit je hier dus goed!

Website die overal werken

Kijk eens in het huidige straatbeeld en je ziet steeds meer mensen op hun telefoon kijken. Grote kans dat ook jouw potentiële klanten hier gebruik van maken. Daarom is het noodzakelijk voor ondernemers dat hun website goed werkt op alle apparaten zoals smartphone, tablet, laptop en desktop. Onze websites worden gebouwd op basis van responsive webdesign en werken daardoor op alle apparaten perfect!

Website inhoud

Wat zit er allemaal bij jouw website als je bij ons een website laat maken?

  • Geoptimaliseerde website zodat Google en jouw klanten jouw website goed kunnen vinden
  • Social Media integratie zodat bezoekers op jouw website deze kunnen delen
  • Speciale contactpagina met Google Maps en contactformulier
  • Responsive design zodat jouw website altijd goed te bekijken is op elk apparaat
  • Een snelle website, snelheid is belangrijk voor Google en voor je bezoekers
  • Eigen beheersysteem zodat je altijd en overal, waar internet is, aan je website kunt werken
  • En nog veel meer

BEKIJK ONZE PRIJZEN »

Waarom door ons een website laten maken?

Wij bieden het meest complete website pakket aan voor de beste prijs. Je bent altijd verzekerd van de beste ondersteuning mocht je ergens niet uitkomen of advies willen. Dit kan per mail, telefoon of door gewoon op kantoor langs te komen.

Ook een website laten maken?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een nieuwe website laten maken kan al binnen één week gerealiseerd worden!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE »

Wat onze klanten zeggen

Chrétienne Dibbets
Chrétienne Dibbets

Al jarenlang verzorgt Melvin tot volle tevredenheid de website van Blits Group. Hij werkt snel en zorgvuldig. In periodes dat er echt deadlines zijn zorgt hij dat die ook worden gehaald. Soms hebben we een maanden geen direct contact omdat ik zelf prima uit de voeten kan met het systeem om de website te onderhouden. Maar als ik dan opeens wel een vraag of probleem heb, dan staat Melvin altijd voor me klaar en komt met oplossingen!

Over Yadi Websolutions

Yadi Websolutions is WordPress specialist uit Amsterdam en bouwt al sinds 2008 websites voor ondernemers, bedrijven, verenigingen en stichtingen. Door onze ervaring zijn wij in staat om snel en tegen lage kosten de perfecte website voor onze klanten te bouwen. Wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons via email of telefonisch op 020 – 773 5491

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!