Nieuwe website

Een website is tegenwoordig van cruciaal belang voor een onderneming. Was het eerst voornamelijk een online brochure waarin verteld werd hoe goed het bedrijf is, tegenwoordig zien steeds meer bedrijven de voordelen van een website als marketingmachine. Immers kan een goede website 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor nieuwe leads zorgen.

  • Wil jij ook meer klanten via het internet krijgen?
  • Wil jij een website die je zelf kunt onderhouden?
  • Wil jij een veilige website?
  • Wil jij samenwerken met een webbouwer die jou kan helpen met je online marketing?
  • Wil jij uitstekende support voor je website?
  • Wil jij je volledig kunnen focussen op je bedrijf?

Dan zit je hier goed!

Wij bouwen speciaal voor ondernemers websites die geoptimaliseerd zijn voor Google en samen met een uitgekiende online marketing strategie voor nieuwe leads zorgen.

Website Offerte Aanvragen »

Website laten maken door Yadi Websolutions?

Dit is wat je krijgt:

wordpress logoWordPress CMS
Onze website worden met uitgerust met het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress. Met WordPress kun je zelf je website onderhouden en ben je verzekerd van een systeem dat optimaal ingericht is voor Google.

seo googleSEO
WordPress is al zeer zoekmachine vriendelijk maar wij gaan nog een stapje verder. Door het gebruik van de juiste plugins en de juiste instellingen is jouw website helemaal klaar om Google te veroveren!

website voor mobielGeschikt voor mobiel
Sinds 21 april 2015 geeft Google website die mobile friendly zijn, voorrang in de zoekresultaten. De websites die wij bouwen zijn natuurlijk mobile friendly en zijn goed te bekijken op alle apparaten.

wordpress pluginsWordPress plugins
Wij installeren de meest gebruikte plugins standaard voor je. Mocht je functionaliteit missen, dan kunnen we dit altijd toevoegen door een extra plugin te installeren.

wordpress veiligheidVeiligheid
WordPress is een geweldig systeem maar heeft ook zijn aandacht nodig. Door de populariteit van het systeem is het ook interessant voor hackers geworden. Onze websites zijn goed beveiligd zonder dat het vervelend wordt om mee te werken.

google analytics icoonStatistieken
Om te zien hoe het gesteld is met het website bezoek maken wij een Google Analytics account voor je aan en zorgen dat de code op de website staat. Verder richten we Google Webmaster Tools voor je in.

wordpress hostingHosting
Speciale hosting voor je WordPress website. Je hoeft je nooit zorgen te maken over je website. Wij zorgen voor de techniek en dat alles up-to-date is. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het een geruststellende gedachte dat er elke dag een back-up gemaakt wordt (die we gratis voor je terugzetten).

website supportOndersteuning
Je komt er even niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor ondersteuning. Wij werken al jaren met WordPress en kennen de meeste geheimen van het systeem. Je kunt ons bellen, mailen, Skypen of als je liever langskomt is dat natuurlijk ook prima.

Website voorbeelden

Zie hieronder voorbeelden van websites die wij eerder gebouwd hebben voor onze klanten:

Ook een nieuwe website?

Wil je je nieuwe website door ons laten bouwen? Neem dan contact met ons op om het project te bespreken. Of vraag meteen een offerte aan.

Website Offerte Aanvragen »

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!