Internet Marketing

internet marketing bannerInternet marketing zorgt er voor dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt. Dit levert als concreet resultaat meer bezoekers, meer klanten, meer omzet en uiteindelijk meer winst op. Internet marketing zorgt er dus voor dat jouw bedrijf met behulp van het intetnet groeit. In de praktijk zorgt internet marketing voor (meer) relevante bezoekers naar jouw website of webshop en zet deze bezoekers om in klanten. Door aan deze 2 onderdelen te werken zal jouw uiteindelijke resultaat stijgen.

Internet marketing uitgevoerd door specialisten

Het online landschap verandert veelvuldig en snel. Wat vandaag goed werkt, kan morgen al weer achterhaald zijn. Als full service internet marketing bureau volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Door regelmatig cursussen te volgen en mee te doen aan het Google Partner programma, zijn wij op de hoogte van de strategieën die vandaag de dag werken. Dit is de meerwaarde van een specialist.

Ons team van specialisten is dagelijks bezig om de vindbaarheid van websites te verbeteren. Onze meerwaarde zit in het totaalpakket dat wij kunnen bieden. Het verbeteren van de vindbaarheid begint met de techniek die in orde moet zijn. Deze techniek is ook aan verandering onderhevig. Denk aan het steeds belangrijker worden van de website snelheid en de toename van het mobiele website verkeer. De technische realisatie kunnen wij verzorgen wat er voor zorgt dat werkzaamheden sneller en nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden.

Daarnaast is een goede internet marketing strategie van belang. Wij ontwikkelen de strategie en voeren deze voor onze klanten uit. Zo kun jij je focussen op je core business, nl. ondernemen!

Website laten maken in combinatie met internet marketing

Een website zal sneller scoren met internet marketing, wanneer er een volledig SEO-vriendelijke website als basis is. Yadi Websolutions maakt deze websites en zorgt voor een solide basis voor internet marketing.

Laat een website maken door Yadi Websolutions en ga uitstekend van start met internet marketing.

Ja, ik wil een website die scoort in Google

De mogelijkheden

De internet marketing diensten die wij aanbieden:

SEO (of Zoekmachine optimalisatie)

seoSEO is de techniek die er voor zorgt dat websites hoog in de natuurlijke zoekresultaten van Google komen. Als een potentiële klant een zoekopdracht in Google doet en deze zoekopdracht is interessant voor jouw bedrijf, wil je dat jouw website gevonden wordt. Dit kan gerealiseerd worden met SEO. Hoger in Google betekent meer bezoekers naar je website, meer potentiële klanten die in aanraking met jouw producten en/of diensten komen.

Meer informatie over SEO.

Google AdWords, zoekmachine adverteren

google adwordsGoogle AdWords is het betaalde advertentie programma van Google. Eén gedeelte werkt vergelijkbaar met SEO. Op het moment dat een potentiële klant een zoekopdracht intikt, kunnen advertenties getoond worden. Een potentiële klant kan door op deze advertentie te klikken doorverwezen worden naar jouw website. Een andere onderdeel is om te adverteren op website van Google partners (zoals bijvoorbeeld YouTube en Gmail) of op websites waar advertenties op staan.

Meer informatie over Google Adwords.

Facebook adverteren

facebook adverterenFacebook adverteren is enorm in opkomst. En terecht. Facebook adverteren is een zeer geschikte vorm van adverteren omdat je je heel goed op een bepaalde doelgroep kunt richten, het nog relatief goedkoop is en je een groot bereik hebt. Wij hebben voor onze klanten goede resultaten met Facebook adverteren geboekt en het is zekere een interessante optie voor bedrijven.

Meer informatie over Facebook adverteren.

 

Meer informatie over onze internet marketing diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leggen je graag onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden voor jouw bedrijf uit.

Contact opnemen

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!