Portfolio Yadi Websolutions Amsterdam

Benieuwd naar onze eerder gemaakte websites? Bekijk hier onder enkele website voorbeelden. Wij kunnen jouw website ook helemaal naar jouw wensen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Deze bedrijven hebben eerder een website laten maken

Responsive WordPress website zumba-thon.nl

Voor de Zumbathon voor het goede doel bouwden wij de responsive WordPress website zumba-thon.nl.

Bekijk het project.

Switch! Intercultural

Switch! Intercultural helpt expats in Nederland door middel van 1 op 1 coaching en workshops om hun weg in Nederland te vinden. De website is in het Engels en in het Spaans.

Bekijk het project.

Personlijke coaching website befaat.nl

Fatima el Gargouri helpt mensen door hen te coachen en te leren mediteren. Voor haar bedrijf wilde zij een website in 2 talen die ze zelf makkelijk kan onderhouden. Tevens wilde zij een aparte membership omgeving waar klanten online lessen kunnen volgen.

Bekijk het project.

Gietvloeren specialist gietvloer.net

Voor de firma Coating Vloer & Company bouwden wij de responsive WordPress website gietvloer.net. Verder is de website is aangesloten op een automatisch offerte systeem.

Bekijk het project.

Bedrijfswebsite voor ProtechBE B.V.

Voor ProtechBE B.V. bouwden wij een responsive WordPress website. Verder is de website geoptimaliseerd voor Google en wordt er gebruik gemaakt van een SEO plan.

Bekijk het project.

Restaurant De Zwarte Haan

Een responsive WordPress website voor restaurant De Zwarte Haan. Met menu en mogelijkheid voor bezoekers om reserveringen te plaatsen.

Bekijk het project.

Beautysalon Salon Saya

Een responsive WordPress website voor beautysalon Salon Saya in Amsterdam. Tevens logo en huisstijl ontwerp.

Bekijk het project.

Bedrijfswebsite voor FD Holding

Een responsive WordPress website voor FD Holding.

Bekijk het project.

Bedrijfswebsite voor Studio Leidseplein

Een responsive WordPress website voor Studio Leidseplein.

Bekijk de website.

Website voor gietvloer specialist Gietvloer Prijzen

Een responsive WordPress website voor Gietvloer Prijzen. Tevens een koppeling met een zelf ontwikkeld offerte systeem waarmee bezoekers eenvoudig een offerte voor een nieuwe vloer aan kunnen vragen.

Bekijk het project.

Wintersport Deals

Een responsive WordPress website voor Wintersport Deals. Deze website verzamelt de beste wintersport aanbiedingen en geeft wintersport tips.

Bekijk het project.

Informatieve website Barcelona Stedentrip

Een responsive WordPress website voor Barcelona Stedentrip. Dé website waar je meer informatie krijgt over jouw stedentrip naar Barcelona. De website staat boordevol informatie en tips over Barcelona.

Bekijk het project.

Website voor Voetbalclub SV Kadoelen

Een responsive WordPress website voor voetbalclub SV Kadoelen. Met het handige beheersysteem kunnen diverse redacteuren eenvoudig nieuws en verslagen op de website plaatsen.

Bekijk de website.

Ook een SEO-vriendelijke website laten maken?

Neem contact op met Yadi Websolutions om een responsive en SEO-vriendelijke website te laten maken. Je kan ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij denken graag met je mee over het design en de functionaliteit van je nieuwe website.

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!