Webshop laten maken?

De populariteit van webshops stijgt elk jaar weer. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer mensen een webshop laten maken. Een webshop biedt een goede (extra) mogelijkheid om meer omzet te realiseren.

Wil je een ook professionele webshop laten maken? Dan kies je natuurlijk voor Yadi Websolutions, dé webshop specialist uit Amsterdam. Wij bouwen professionele webshops met alle functionaliteit die je als webshop eigenaar nodig hebt voor aantrekkelijke prijzen. Je kunt kiezen uit de 2 populairste en meest gebruikte webshop oplossingen die er op dit moment op de markt zijn: Magento en WooCommerce.

webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken

Met de open source oplossingen Magento en WooCommerce kun je professionele webshops maken. De webshops die wij maken voldoen aan alle eisen die je van een moderne webshop mag verwachten. Natuurlijk word er gebruik gemaakt van responsive webdesign zodat de webshop ook op mobiel en tablet goed weergegeven wordt. Verder is de webshop ingericht volgens de eisen van Google zodat je veel bezoekers kunt aantrekken en deze om kunt zetten in klanten. Aan de veiligheid is ook gedacht door middel van een SSL certificaat wat voor een beveiligde overdracht van gevoelige gegevens zorgt. Tenslotte is het zéér eenvoudig om zelf de webshop te beheren. Dit kan overal waar een internet verbinding is!

Kortom voor een professionele webshop laten maken ben je bij ons aan het juiste adres!

Kosten webshop laten maken

Wat het kost om een webshop te laten maken? Dat is voornamelijk afhankelijk van de gekozen oplossing en de opties die je in de webshop wil. Wij maken standaard webshops met de meest voorkomende functionaliteit. Daarmee kun je al online gaan verkopen. Wil je meer opties zoals een koppeling met een voorraad systeem? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.[css3_grid id=’webshop_prijzen’]

Webshop Offerte Aanvragen »

Waarom door ons een webshop laten maken?

 • Keuze uit de 2 populairste webshop oplossingen Magento of WooCommerce
 • Zelf makkelijk je webshop beheren
 • Betalingsmogelijkheden iDEAL en PayPal
 • Volledig ontzorgd, wij regelen het onderhoud en de hosting
 • Een veilige webshop met SSL
 • Deskundig advies en helpdesk
 • Hulp bij het ontwikkelen van een online strategie om meer verkoop te realiseren

Een Magento of WooCommerce webshop?

Magento en WooCommerce zijn beide prima webshop oplossingen maar in sommige gevallen biedt het ene systeem de voorkeur boven de ander.

Wanneer kies je voor WooCommerce?

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. De oplossing is geschikt voor kleinere webshops tot zo’n 1000 producten, bij meer producten kan het systeem trager worden. Het CMS is iets gebruikersvriendelijker dan Magento. Het is eenvoudig uitbreidbaar met een gewone website en een blog.

Wanneer kies je voor Magento?

Magento is een echte webshop oplossing en heeft veel handige functionaliteiten voor webshops. Het is zeer geschikt voor grote, complexe webshops waarbij meerdere shops vanuit één backend met meerdere talen beheerd kunnen worden. Er zijn ook goede mogelijkheden om koppelingen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld een voorraad systeem te maken.

Wat kies jij?

Of het Magento of WooCommerce wordt heeft veel te maken met het aantal producten en categorieën, specifieke webshop zaken zoals 2 halen 1 betalen, klant groepen en de samenstelling van de producten te maken. Hoe complexer en groter de webshop wordt, hoe logischer het is om voor Magento te kiezen.

Ben je niet zeker van je keuze?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Extra webshop opties

Naast het bouwen, hosten en onderhouden van jouw webshop, kun je bij ons ook terecht om er voor te zorgen dat je (meer) gaat verkopen met je webshop. Wij kunnen samen met jou een internet marketing strategie ontwikkelen en uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het aantrekken van bezoekers via SEO, Google AdWords of Social Media. En er voor zorgen dat bezoekers klanten worden door middel van conversie optimalisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze diensten.

Een webshop laten maken, hoe gaat het in zijn werk?

Voor een succesvolle oplevering van een webshop hanteren wij een 6 stappenplan. Met dit stappenplan zorgen wij er voor dat onze klanten een professionele webshop krijgen die hen resultaat oplevert.

 1. Vrijblijvende kennismaking; hier bespreken we de wensen en eisen die de klant aan de webshop heeft. We bepalen of er een basis is om samen te werken.
 2. Intake; tijdens de intake wordt het project besproken en wordt bepaald wat er gebouwd gaat worden tijdens het project.
 3. Bouw beta versie; er wordt een werkende webshop gebouwd. De klant kan deze testen en eventuele aanpassingen laten doorvoeren.
 4. Live zetten webshop; na goedkeuring van de beta versie, wordt de webshop online gezet.
 5. Nazorg; indien er nog aanpassingen gedaan moeten worden, worden deze nu uitgevoerd.
 6. Ongoing; wij nemen de hosting en het onderhoud van de webshop voor onze rekening. Eventueel kunnen wij helpen met het bedenken en uitvoeren van een internet marketing strategie.

Full service webdesign bureau Amsterdam

Yadi Websolutions is een full service webdesign bureau gevestigd in Amsterdam. Vanuit ons kantoor bedienen wij klanten en heel Nederland en daar buiten! Bij ons kun je voor al je internet gerelateerde projecten terecht. Van de bouw van een webshop tot aan het hosten en onderhoud er van. En van het bedenken van een internet marketing strategie tot het uitvoeren er van.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor een afspraak op ons kantoor. We leggen je graag in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden uit.

Webshop offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend.

Benieuwd wat een nieuwe webshop kost? Vraag dan via het formulier op deze pagina een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen je een vrijblijvende prijsopgave voor een nieuwe webshop.

 • Binnen 48 uur een offerte
 • Geheel vrijblijvend
 • Een nieuwe webshop kan binnen één week online staan

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte.

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoonnummer

  Webshop systeem

  Eventuele opmerkingen

  Deel dit artikel

  Deel dit artikel met jouw vrienden!