Google Adwords, vind potentiële klanten

google adwords in de zoekresultatenGoogle Adwords is het advertentieprogramma van Google. Je advertentie wordt getoond in de betaalde zoekresultaten van Google op basis van zoekwoorden die je aan je advertentie koppelt. Je kiest zoekwoorden die belangrijk zijn voor je website of webshop. Je betaalt op het moment dat er een bezoeker op jouw advertentie klikt. Hoe populairder het zoekwoord en hoe hoger de positie in de zoekresultaten, des te meer je voor een klik betaalt. Als de bezoeker op jouw advertentie klikt, wordt deze naar jouw website doorgestuurd. De bezoeker komt op een zogenaamde “landingspage” terecht.

Het is dus erg belangrijk om de juiste zoekwoorden, de juiste advertentie tekst en de juiste landingspage te maken. Elke klik kost je namelijk geld en het is zonde als dit niet tot het gewenste doel leidt.

Waarom zou je betalen voor bezoekers?

Het voordeel van betalen voor je bezoekers is dat je heel snel resultaat kunt zien. Dit in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie waar bij het lang kan duren voordat je bovenin de zoekresultaten te zien bent. Je kunt dus door te betalen heel snel resultaten boeken. Je website hoeft niet geoptimaliseerd te zijn voor zoekmachine om toch veel bezoekers te ontvangen. Het is wel belangrijk om goed te weten wat je doet, omdat je ook geld kunt betalen zonder dat er resultaten te zien zijn. Het is dus raadzaam om een Google Adwords specialist te reaadplegen.

Google Adwords specialist.

Yadi Websolutions heeft al vele campagnes opgezet en geoptimaliseerd. Wij kunnen ook jouw Google Adwords campagnes succesvol maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!