WordPress webdesign

Wil je een andere look en feel dan een standaard WordPress website? Onze WordPress webdesign oplossingen zorgen voor dé passende oplossing!

wordpress webdesign

De look en feel van een WordPress website wordt bepaald door een WordPress theme. Er zijn diverse mogelijkheden om een nieuw theme te gebruiken; je kunt een gratis theme gebruiken, een theme kopen of een theme laten maken. De keuze is o.a. afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt voor een website. Gratis lijkt de beste keuze maar ook hier geldt het spreekwoord: “goedkoop is duurkoop”. Een gratis theme kan je website soms meer kwaad dan goed doen.

De 2 beste keuzes zijn, volgens ons, om een premium theme te kopen of een eigen theme te laten maken. In beide gevallen zullen wij de look en feel aanpassen aan uw wensen. Al onze WordPress websites bouwen wij op basis van het robuuste Genesis WordPress framework. Hiermee zijn onze websites altijd veilig, snel en geoptimaliseerd voor Google.

WordPress webdesign op basis van een bestaand premium theme

Het ontwikkelen van een WordPress website op basis van een bestaand theme heeft als voordeel dat de kosten lager zijn. Er wordt uitgegaan van de functionaliteit en vormgeving van het bestaande theme. Het theme wordt aangepast in de huisstijl van de klant. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een bestaande basis, zijn de kosten lager. Een nadeel is wel dat er minder vrijheid in het ontwerp is, je bent afhankelijk van het bestaande theme.

WordPress webdesign op basis van een eigen theme

Het ontwikkelen van een geheel eigen theme behoort ook tot de mogelijkheden. Met een eigen theme kun je je website helemaal naar eigen inzicht laten maken. Het theme zal geheel in overleg gebouwd worden.

In beide gevallen zal de website in overleg met onze webdesigner gebouwd worden. Er is altijd eerst overleg en een vormvoorstel voordat de website gebouwd wordt. Met onze werkwijze heb je altijd inspraak over hoe de website er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Wil je meer informatie over het laten ontwerpen van een nieuwe website over een nieuw ontwerp voor een bestaande website? Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!