Als ondernemer ben je snel geneigd om alle werkzaamheden zelf uit te voeren. Dit heeft als nadeel dat je onderneming nooit snel groot kan groeien omdat jij altijd bezig bent met in je bedrijf te werken. Om je onderneming te laten groeien is het daarom van belang om werk af te stoten. Dit kun je doen door personeel aan te nemen maar het kan nog makkelijker door werk te outsourcen (naar binnen- en buitenland). Lees hier de belangrijkste websites waar jij freelancers vandaan kunt halen.


outsourcing

Outsourcing overzicht:

Freelance.nl

Freelance.nl is een Nederlandse website waar een verscheidenheid aan verschillende freelancers actief zijn. Je kunt hier je projecten in diverse categorieën plaatsen en zo snel een professional voor jouw werkzaamheden vinden. Het niveau van de freelancers is wisseld maar over het algemeen goed. Je vind hier bijvoorbeeld webdevelopers, webdesigners, tekstschrijvers, vertalers, marketeers, ict-ers, managers, secretaresses etc.

Sitedeals.nl

Een Nederlandse website. Op Sitedeals vind je vooral beginnen professionals en studenten voor diverse werkzaamheden (webdesigners, webdevelopers, tekstschrijvers etc). Het niveau is wat lager dan op freelance.nl. Ook kun je hier terecht voor verschillende deals zoals het verkopen van je website en domeinen.

Elance

Elance is speciaal voor het inhuren van specialisten. Het mooie is dat je je projecten in deelprojecten op kunt delen zodat je per deelproject kunt betalen. Er is ook een rating systeem voor de professionals.

Odesk

Odesk is voor het inhuren van freelancers.

Logo ontwerp

99designs voor het laten ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, webdesign, mobile apps etc. Je schrijft een wedstrijd uit zodat je ontwerpen van verschillende ontwerpers krijgt. Prijs vanaf € 229,- hiervoor krijg je ongeveer 30 ontwerpen.

Bij ontwerpen-voor-geld.nl schrijf je een wedstrijd uit voor het laten ontwerpen van een logo of ander grafisch design werk. Je bepaalt zelf wat je betaalt.

Ook bij Brandsupply kun je een wedstrijd starten voor logo design, webdesgin of een ander grafisch ontwerp. Verschillende pakketten vanaf € 199,-

Teksten laten schrijven

Wil je graag goede teksten voor bijvoorbeeld je website? Dan kun je zoeken op eerder genoemde sites Freelance.nl en Sitedeals of Elance en Odesk voor buitenlandse teksten. Maar je kunt ook terecht bij Textbroker.

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!