Er kan een situatie optreden waarbij je niet meer in je WordPress dashboard kan komen en het je niet lukt om een nieuw wachtwoord aan te maken. De enige oplossing is dan om een nieuwe gebruiker aan te maken. Maar omdat je niet meer in kunt loggen, is de enige mogelijkheid om dit via PHPMyAdmin te doen. In dit artikel vind je een stappenplan om een WordPress gebruiker via PHPMyAdmin aan te maken.

Wat heb je nodig om een WordPress gebruiker via PHPMyAdmin aan te maken?

Tekst

Inloggen in PHPMyAdmin

Tekst

Gebruiker aanmaken

Tekst