Als je eenmaal een bezoeker op je website hebt, wil je graag dat de bezoeker jouw content gaat lezen. Een goede titel zorgt er voor dat de bezoeker verleid wordt om door te klikken naar het artikel. Maar wist je dat gemiddeld 8 van de 10 bezoekers de titel leest maar slechts 2 van de 10 daadwerkelijk het artikel gaat lezen?

In dit artikel vind je 6 soorten titels die er voor zorgen dat meer bezoekers jouw artikelen gaan lezen.

Verschillende soorten blog titels:

  1. De krijg wat je wilt titel. Bijvoorbeeld in gezondheid, rijkdom, relaties, tijd of lifestijl. Een voorbeeld van een titel is: “Het geheim om meer geld voor je bezittingen te krijgen.”
  2. De kristallen bol titel. Een titel die inzicht in de toekomst geeft. Bijvoorbeeld: “10 trends die het gaan worden in 2015.”
  3. De problemen en angsten titel. Titels die inspelen op problemen en angsten van de lezer. Bijvoorbeeld: “Voor eens en altijd van je schulden af.”
  4. De feiten, fictie, waarheid en leugens titel. Bijvoorbeeld: “zorgvuldig geheim gehouden manieren om geld te verdienen op de beurs.”
  5. De hoe doe je het titel. Bijvoorbeeld: “Hoe je de ultieme vakantie plant.”
  6. De beste en slechtste titel. Bijvoorbeeld: “De 10 grootste fouten die ondernemers maken.”

Door gebruik te maken van deze 6 verschillende typen titels, zullen meer bezoekers je artikelen gaan lezen en zal je website/ blog succesvoller worden.

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!