Website laten maken

Een website laten maken is tegenwoordig een must voor iedere onderneming. Met een gebruiks- en SEO-vriendelijke website trek je meer klanten aan via het internet. Een website is 24/7 bezig met het binnenhalen van klanten voor jouw onderneming. Yadi Websolutions maakt een volledig responsive website die SEO-vriendelijk is; klaar om te ranken in Google.

Een volledig responsive website laten maken: al vanaf € 499,-
Ik wil een website laten maken »

Eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan de websites die we eerder gemaakt hebben in ons portfolio.

Jaar ervaring

Websites gebouwd

Klanten geholpen

Wat kost een website laten maken

One Page website

499,-
  • Soort website: Responsive website waarbij de bezoeker navigeert binnen één URL.
  • Doelgroep: ZZP’ers en kleine ondernemingen
OFFERTE

Maatwerk website

1.499,-
  • Soort website: Responsive website met een volledig maatwerk design.
  • Doelgroep: MKB, grote ondernemingen en veeleisende ZZP’ers.
OFFERTE

Kijk voor een volledig overzicht van de functionaliteit van de verschillende websites bij onze prijzen.

Webdiensten van Yadi Websolutions

Website laten maken

Responsive website laten maken door Yadi Websolutions. Websites die werken op desktop, tablet en smartphone. Met gebruiksvriendelijk WordPress of Magento CMS.

Internet marketing

Meer klanten en meer omzet via uw website genereren. Yadi Websolutions maakt een internetmarketingstrategie op maat.

SEO

Uw website hoger laten staan in de zoekresultaten van Google. Yadi Websolutions maakt SEO-vriendelijke websites die uw onderneming goed vindbaar maken binnen Google.

Een website laten maken door Yadi Websolutions

Met een website van Yadi Websolutions profiteer je van moderne functionaliteit.

Waarom voor ons kiezen

8 Redenen waarom je je website door ons moet laten maken.

1. Gebruiksvriendelijk CMS

Elke website wordt gemaakt in een gebruiksvriendelijk en veelgebruikt CMS: WordPress of Magento. Met dit systeem kan je zelf je website onderhouden en ben je verzekerd van een website die optimaal presteert in Google.

2. SEO

Een WordPress of Magento website biedt al veel potentie om te scoren in Google, maar wij gaan nog een stapje verder. Met de juiste plug-ins en instellingen is jouw website helemaal klaar om topposities in Google te behalen.

3. Geschikt voor mobiel

Google geeft voorrang aan websites die mobile friendly zijn. De websites die wij bouwen zijn natuurlijk mobile friendly en zijn goed te bekijken op alle apparaten.

4. WordPress plugins

De website wordt standaard geleverd met de meestgebruikte WordPress plug-ins. Wil je aanvullende functionaliteit? Dan zoeken en installeren wij een extra plug-in

5. Google Analytics

Het verkeer op je website monitor je eenvoudig met Google Analytics. Wij zorgen voor de juiste code op de website en richten Google Analytics en Webmaster Tools voor je in. De website is dus helemaal klaar voor gebruik.

6. Webhosting

Wij zorgen dat de hosting voor je website volledig geregeld is. Wij maken ook dagelijks een back-up, voor het geval dat er iets misgaat. Wij zetten de back-up gratis online als de website niet (goed) meer functioneert.

7. Veiligheid

WordPress is een veelgebruikt systeem. Dit maakt het helaas ook een doelwit van hackers. WordPress is continu bezig met de beveiliging van zijn websites. Wij bieden extra veiligheid en zorgen dat het systeem met elke update up-to-date blijft.

8. Ondersteuning

Vragen over de website? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen of skypen. Natuurlijk ben je ook welkom op ons kantoor in Amsterdam.

Is jouw website goed vindbaar?

Een website gemaakt door Yadi Websolutions voldoet altijd aan de laatste eisen van Google. Websites gemaakt door andere partijen kunnen vaak nog op een aantal punten verbeterd worden. Doe de gratis websitescan en ontdek waar de winst ligt voor jouw website.

Portfolio van Yadi Websolutions

Vele ondernemers gingen je voor en hebben een website laten maken door Yadi Websolutions. Laat je inspireren door onze eerdere projecten.

mobiele website
Laptop

Bekijk alle websites in ons portfolio. Ook een responsive website laten maken door Yadi Webdesign?

Wat onze klanten zeggen

thumb_01_60_60Chrétienne Dibbets
www.blitsgroup.com

“Al jarenlang verzorgt Melvin tot volle tevredenheid de website van Blits Group. Hij werkt snel en zorgvuldig.”

4_5_stars

thumb_01_60_60Krista Steenbergen
www.muzera.nl

“Mijn site was gehacked. Paniek. Binnen een dag heeft Melvin een compleet nieuwe website gebouwd EN al mijn content weten te redden. Ongelofelijk blij met het resultaat. ”

4_5_stars

“We hebben onze WordPress website bij Yadi Websolutions laten maken, met veel plezier kijken we terug op het creëren van de website. ”

4_5_stars

Een professionele website laten maken

Een website is het visitekaartje voor jouw onderneming. Het is vaak het eerste contact dat een potentiële klant heeft met het bedrijf. Met een verzorgde en professionele website overtuig je deze klant dat ze bij jouw bedrijf moeten zijn. Yadi Websolutions zorgt dat jij een professionele website krijgt die goed scoort in zoekmachines als Google. Jouw website staat in 4 stappen online:

1. Persoonlijk gesprek

We sparren samen over de nieuwe website. Jij hebt een idee over je nieuwe website, wij hebben kennis van webdesign. In het eerste gesprek voegen we deze kennis samen tot een plan voor het design en de functionaliteit. Na het gesprek gaan wij direct aan de slag met het grafisch ontwerp.

2. Grafisch ontwerp

Yadi Websolutions ontwerpt een design op basis van jouw wensen. Vanuit de gemaakte plannen uit het eerste gesprek maken wij een grafisch ontwerp. Zo krijg jij een beeld van de look & feel van je nieuwe website. Vervolgens kan je aangeven wat jij anders wil, zodat de website uiteindelijk aan al jouw wensen voldoet.

3. Bouwen en testen

Een technisch geoptimaliseerde website die helemaal klaar is voor topposities in de zoekmachines. Vanuit het design gaan we aan de slag met de techniek van de website. We ontwikkelen de gewenste functionaliteit en zorgen dat de website optimaal presteert. Uiteraard testen we uitvoerig of alle onderdelen van de website werken.

4. Oplevering

Yadi Websolutions zorgt dat jouw website online komt te staan.

Wij zetten de puntjes op de i voor de livegang van de nieuwe website. Daarbij nemen wij u zaken zoals hosting volledig uit handen. Uw website is nu helemaal klaar om de zoekmachines te veroveren.

Website laten maken

Een website moet functioneel, veilig en goed vindbaar zijn, dat is vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor dat deze eisen terugkomen in een design dat volledig aansluit bij de doelen en de identiteit van je bedrijf. Yadi Websolutions gaat met je in gesprek en verwerkt jouw wensen in een professioneel en uniek design. Dit alles doen we vanuit ons kantoor in Amsterdam. Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken je graag wegwijs in de mogelijkheden met betrekking tot design en functionaliteit.

Het resultaat van het gesprek

We vragen je om van te voren goed na te denken over wat je met je website wilt bereiken. In een gesprek, dat maximaal 1 uur duurt, leggen wij je uit welke oplossingen geschikt zijn om jouw gewenste doel te behalen. Aan het einde van het gesprek heb je een duidelijk beeld hoe jouw nieuwe website er uit moet komen te zien en welke strategie je kunt gebruiken om je doel te halen. Wij zullen je, indien gewenst, ook een aanbieding doen om je te helpen om dit te realiseren.

Over Yadi Websolutions

Melvin Jansen

Melvin Jansen,
eigenaar Yadi Websolutions

Yadi Websolutions maakt al sinds 2008 websites voor ondernemers. Wij maken niet alleen je website, maar wij zorgen voor een compleet pakket aan internetgerelateerde zaken als Google Analytics en SEO. Yadi Websolutions zorgt voor het online visitekaartje van jouw bedrijf; jij kan je dan volledig richten op de corebusiness van de onderneming. Laat een website maken door Yadi Websolutions en profiteer van alle voordelen van een goed vindbare responsive website.

Ik wil een website laten maken »

Yadi Websolutions