TYPO3

TYPO3 website

Op zoek naar een Content Management Systeem (CMS) voor de professionele markt? Een betaalbaar alternatief voor de dure, licentie gebonden CMS-en? Dan is TYPO3 het CMS.

TYPO3 is één van de meest gebruikte open source CMS-en ter wereld. Het heeft de voordelen van open source en tegelijkertijd kan het zich meten met dure maatwerk oplossingen. Het is zeer geschikt voor zowel eenvoudige als complexe websites.

De voordelen van TYPO3:

1. TYPO3 is veilig

De TYPO3 community is groot en actief. Beveiligingslekken worden snel opgespoord en verholpen. Vergeleken met andere open source CMS-en is TYPO3 een stuk veiliger.

2. TYPO3 is licentievrij

TYPO3 zelf is gratis, je betaalt alleen ontwikkelingskosten. Er hoeven geen dure licenties betaald te worden.

3. TYPO3 is modulair opgezet

Standaard heeft TYPO3 alle functionaliteit die je nodig hebt om een website te beginnen. Wil je meer functionaliteit? Voor TYPO3 zijn er duizenden (gratis) modules die je kunt gebruiken om je website geheel naar eigen wens te maken. Mocht de module die je nodig hebt niet bestaan, dan kun je deze laten maken.

4. Eenvoudig zelf je website beheren

Het beheer van je website is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de WYSIWYG editor kun je teksten, afbeeldingen en documenten beheren. De editor is vergelijkbaar met Microsoft Word. Dus als je met Word kunt werken, kun je met TYPO3 werken!

De mogelijkheden van TYPO3 zijn eigenlijk te veel op te noemen. Nog enkele mogelijkheden van TYPO3 zijn: meertaligheid, uitgebreid rechtensysteem voor gebruikers, frontend editing, meerdere websites beheren.

Wil je meer informatie over een TYPO3 website? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Deel dit artikel

Deel dit artikel met jouw vrienden!